Misiunea noastra este simpla - sa redefinim impreuna ochelarii de soare in Romania. 

Destul de ambitios, nu? Stim, insa credem cu tarie ca acesta este primul pas spre lucruri marete - ambitia. Oricat de cliseic ar suna.

Poate te-ai obisnuit sa crezi ca ochelarii de soare te pun in evidenta. Dimpotriva, noi credem ca tu esti cel ce da personalitate ochelarilor, cel ce ii pune in evidenta prin creativitatea, spiritul liber si dorinta ta de a experimenta. Prin versatilitatea lor, ochelarii nostri pot sa te insoteasca in orice imprejurare, fie ea o mica explorare urbana sau o escapada la mare.

De ce impreuna? Pentru ca in toata ecuatia noastra, tu esti elementul esential. Viziunea noastra este sa construim o comunitate unde oamenii sa-si exprime liber ideile si unde sa putem lucra impreuna - opinia ta este primul aspect dupa care noi ne ghidam.

De ce "ROBOOST"? Numele brandului nostru este gandit sa reprezinte idea principala din spatele brandului nostru - calitate, rezistenta in timp si un "boost" al personalitatii tale.

Suntem intr-un ciclu continuu de invatare si incurajam pe cat posibil feedback-ul tau, asa ca nu ezita sa ne trimiti un mesaj sau un email la hello@roboost.ro cu orice nelamurire propunere, iar noi o sa raspundem in maximum 24 de ore.

Inapoi sus