Livrare

Livrare prin curier (Standard)

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce depasesc valoarea de 198 RON. Durata transportului este de 24-72 de ore.

Costul de livrare este calculat la finalizarea comenzii in functie de locația destinatarului (Bucuresti sau provincie) si de metoda de plată aleasă (card de credit sau ramburs). Plata cu cardul va fi disponibila in curand.

Costul transportului este dupa cum urmeaza:

19.90 RON - Bucuresti/Ramburs

24.99 RON - Provincie/Ramburs

In cazul in care destinatia comenzii nu este in aria de acoperire a companiei de curierat, se adauga taxe pentru km suplimentari, iar Cumparatorul va fi anuntat telefonic, prin SMS sau prin email de acest lucru.

In cazul in care coletul primit este deteriorat vizibil, va rugam sa ne contactati cat mai repede prin email la adresa hello@roboost.ro.

Cu toate ca noi incercam pe cat posibil ca fiecare colet sa ajunga cat mai repede la destinatie, in cazul in care exista probleme neprevazute sau probleme interne la compania de curierat, Cumparatorul va fi notificat prin telefon/email. Daca noul termen de livrare nu este acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata si plata va fi restituita.

 

Retur

Odata ce Cumparatorul a primit si achitat comanda, acesta are dreptul legal sa returneze produsele in termen de 14 zile calendaristice, fara a invoca un motiv si fara a fi penalizat.

Cumparatorul are dreptul sa solicite legal schimbarea produsului, fara a invoca un motiv si fara a fi penalizat, in termen de 14 zile de la primirea coletului. In cazul in care Cumparatorul solicita schimbarea produsului cu un produs de valoare mai mare, acesta va achita diferenta de pret. In cazul in care Cumparatorul solicita schimbarea produsului cu un produs de valoare mai mica, diferenta de pret nu va fi returnata.

Returul sau schimbarea unui produs sunt posibile numai in cazul in care produsul de returnat sau de schimbat este in stare noua, nepurtat sau deteriorat. De asemenea, produsul trebuie trimis impreuna cu toate accesoriile cu care a fost livrat.

In toate cazurile de retur, costurile de transport vor fi suportate de catre Vanzator.

In cazul in care Cumparatorul primeste produse diferite fata de ce a comandat, costurile de transport pentru eventualul retur vor fi suportate de catre Vanzator.

In cazul in care Cumparatorul solicita schimbarea unui produs, Vanzatorul va trimite produsul solicitat numai dupa ce a primit produsul initial. 

 

Inapoi sus