Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către ROBOOST numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).

Termeni din înțelesul Regulamentului General (UE) 2016/679:

Date cu caracter personal - orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrare - orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Restrictionarea prelucrarii - marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora.

Operator - persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern.

Persoana imputernicita de operator - persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului.

Parte terta - o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal.

Consimtamant - orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

 

Tipuri de date colectate

Ca urmare a accesarii Site-ului, prin intermediul crearii unui cont sau prin plasarea unei comenzi, Vanzatorul va colecta urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de email.

Odata ce ati creat un cont nou, va dati acordul expres ca Vanzatorul sa colecteze datele dumneavoastra si sa fie folosite in scopurile de mai jos.

Aceste date sunt exclusiv accesabile intern, numai de catre personalul autorizat al Vanzatorului. Toate datele colectate de Vanzator sunt confidentiale si nu vor fi afisate altor public.

Datele colectate de Vanzator pot fi modificate prin logare in cont, accesand sectiunea "Contul Meu".

 

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata, precum si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ADMUNCO LINE S.R.L., cu sediul social in Drobeta Turnu Severin, Str. Calomfirescu, nr. 78A, cod unic de inregistrare RO35991011, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J25/219/21.04.2016, are obligatia de a administra datele personale despre dumneavoastra in conditii de siguranta si utilizate numai in scopurile declarate mai jos:

informarea utilizatorilor/clienților (cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe Site

-  informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor

- comunicarea unor oferte, promotii, concursuri sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului

- comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile oferite de Vanzator

- evaluarea produselor si serviciilor oferite

In cazul in care refuzati sa furnizati date cu caracter personal, efectele deciziei dumneavastra sunt:

- imposibilitatea de a plasa comenzi pe Site

– nu vi se vor comunica mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator

- nu veti putea primi oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului

– nu veti putea completa chestionarele, sondajele sau sa va abonat la newsletter-ul pus la dispozitie de Vanzator

 

Date colectate automat

Datele personale pot fi colectate direct de la dumneavoastra prin crearea unui cont sau prin plasarea unei comenzi. Putem colecta automat in scopuri administrative sau statistice informatii despre computerul dumneavoastra sau dispozitivul prin intermediul caruia accesati Site-ul, inclusiv, insa fara a ne limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul si versiunea browserului folosit, volumul si statusul transmiterii de date, data si ora locala, produsele cautate si vizualizate.  În aceleasi scopuri, putem obtine informatii despre dumneavoastra prin fisiere de tip cookies – fisiere unice prin care puteti fi identificati, stocate automat de catre site-uri web in dispozitivul prin intermediul caruia navigati pe internet. Acestea permit site-urilor sa recunoasca vizitatorii care revin pentru a personaliza si imbunatati serviciile furnizate sau pentru a usura utilizarea site-ului. Din setarile browserului de Internet, dumneavoastra puteti dezactiva acceptarea de cookies sau le puteti sterge pe cele deja stocate. Deoarece aceste fisiere sunt esentiale in efectuarea comenzilor pe Site, va recomandam sa nu le dezactivati.

Aceste date nu vor folosite pentru a identifica utilizatorii, cu exceptia cazurilor unde suntem obligati legal.

In cazul in care contul dumneavoastra de pe Site este sters, orice fel de date personale asociate acestui cont for fi anonimizate si folosite doar in scopuri interne.

 

Comunicarea prin Email

Adresa dumneavoastra de email stocata pe Site va fi folosita pentru a comunica starea comenzilor. In cazul in care v-ati abonat la newsletter-ul nostru, din zona inferioara (footer) a site-ului, se considera ca va dati acordul sa primiti materiale promotionale, oferte sau detalii despre concursuri cu legatura la activitatea Vanzatorului. Toate email-urile primite de la Vanzator au optiunea sa va puteti dezabona in orice moment, fara un motiv intemeiat, de la acest serviciu.

 

 

Inapoi sus